Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
RSS

Daniela Clatinici, presedinte Sanitas Vaslui: Din pacate pentru noi toti, calitatea celor care ies de pe bancile scolii a scazut

Written by lauraj on . Posted in Interviuri, NOUTATI

Interviu cu Daniela Clatinici  Presedintele Sanitas Vaslui   YouTubeDaniela Clatinici este asistent medical de chirurgie pediatrica si de mai bine de 10 ani, sindicalist. De mic copil si-a dorit sa ajute oamenii, pentru ca si-a petrecut copilaria fara mama. N-a reusit sa devina medic, insa n-a abandonat si a devenit asistent medical. Este presedintele sindicatului sanitar din Vaslui si cea care a sprijinit o femeie sa ajunga in fruntea Spitalului judetean din orasul resedinta de judet. 


Sefa sindicatului din Vaslui crede ca cei care spun ca profesia de asistent medical nu mai inseamna mare lucru, se inseala. “Avand in vedere ca atat de multe colege au plecat in strainatate, ai fi tentat sa crezi ca profesia de asistent medical nu mai este o profesie tentanta. Nu acesta este adevarul pentru ca asa cum vedem cu toti, uitandu-ne in jurul nostru, aceasta profesie poate fi practicata atat in public, cat si in privat. Deci cerere este, este si oferta. Din nenorocire pentru noi toti, atat in calitate de pacienti, cat si de lucratori in sistem, calitatea celor care ies de pe bancile scolii a scazut pentru ca exista tendinta de a face asistenti medicali pe banda rulanta, indiferent unde se fac cursurile. Insa sistemul este cel care ii triaza. In momentul in care se prezinta la examen in spital, clar aici are loc o triere la sange si in sistem patrund doar cei care au capacitatea sa practice aceasta profesie”. 

Pentru a vedea interviul pe larg, urmariti clipul de mai jos.Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.