Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
RSS

Cursuri de antreprenoriat in Bucuresti: 11 aprilie – deschidere Fundeni, 13 aprilie – inchidere Universitar

Written by lauraj on . Posted in Cursuri, Noutati proiect

_MG_2560-300x200In saptamana 8-14 aprilie, echipa proiectului PromovareaTa.ro (un portal-parte a proiectului “O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”) va merge in spitalele din Bucuresti pentru a se intalni cu asistentele medicale care s-au inscris la cursurile de antreprenoriat sustinute de trainerii nostri.
Astfel, pe 11 aprilie la Institutul Fundeni din Bucuresti se va deschide cursul de antreprenoriat pentru asistentii medicali, care se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, iar pe 13 aprilie se va inchide cursul care a inceput in luna martie la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.
Proiectul “O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar” are drept obiectiv general asigurarea accesului egal la ocupare si indeosebi la construirea unei cariere profesionale si implicarea in functii de conducere, in vederea crearii unei piete a muncii inclusive, pentru femeile din domeniul sanitar. Mai multe despre obiectivele proiectului puteti afla de aici. Partenerii proiectului sunt Ordinul Asistentilor Medicali din Romania, Federatia Sanitas din Romania, Societatea de Analize Feministe ANA si Asociatia Centrul Roman de Initiative. Mai multe despre partenerii din proiect puteti afla de aici. Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU 2007-2013, accesati: www.fseromania.ro

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.